Fast i såpoperans värld

Jag fattar inte vad som hänt!
Det började lite oskyldigt med alla de här "real housewifes of"- dokusåporna, men nu har det verkligen gått till extremer som nya Dallas till HEM TILL GÅRDEN! Sistnämda satt jag och en kompis och gapskrattade åt i tolvårsåldern. Vi kunde inte förstå vem som tyckte sådan "skit" va bra. Dessutom låten! Det var då det sämsta vi hade hört.
Och vad händer?! Jo 20 år senare är det på gränsen att jag kan göra något annat än bänka mig framför tv'n i rädsla av att jag ska missa ett avsnitt. Gör jag, gud förbjude det, så ser jag det på tv4 play appen då jag har tid. Låten går jag och nynnar på i tid och otid bör tilläggas.
 
 
 
För tillfället är jag fruktansvärt irriterad på Debbie och Ross som vägrar erkänna sin kärlek och därför sätter andra i klistret. Det mesas på med lögner och inställda resor och inget händer! Antingen gör man slag i saken eller så gör man ingenting, tycker jag. Så det så!😂
Och vad hände med nya Dallas? När jag väl hade satt mig in i problematiken slutade det helt plötsligt sändas! Nej nån måtta får det ju verkligen vara.
 
Kanske borde jag investera i någon sån där serie- funktion, vad det nu kallas?
Nu måste jag sluta för nu är Hem till gården tillbaka från reklampausen😆
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: