Egna emojis!!😬

 
 
Jag klippte mig och sÄhÀr blev det!
 
Först hade jag kvar lite lagomt med löshÄr, men det har jag tagit bort nu. I Juni kommer jag testa en annan och för mig ny metod frÄn Rapunzel, sÄ dÄ fÄr jag lÄngt igen:)
 
Jag har ocksĂ„ gjort egna emojis sĂ„ ni Ă€r varm vĂ€lkomna att ta en skĂ€rmdump och anvĂ€nda dessa nĂ€r ni blivit less pĂ„ de vanliga😂
Kommer förklaring nedan om vad varje emoji stÄr för:
 
Detta Ă€r originalet: đŸ€“
Ja den hÀr Àr ju lite svÄrtolkad, men tÀnker att den har att göra med ett ganska tillfreds allmÀnntillstÄnd?!! "HÀr Àr jag och jag Àr intresserad och nöjd"... Typ
 
 
 
NĂ€sta: 😬
"Eeeeehh nu vart det inte riktigt helt rÀtt hÀr, men jag försöker ursÀkta situationen med ett stelt ihopbitet leende"
 
 
Nr 3: 😉
Klassikern "Jag flörtar och Àr glad. Med stor sannorlikhet har jag just framfört en mening med humoristiskt innehÄll". ( Obs! Jag kan inte stÀnga ett öga utan att det andra stÀngs samtidigt)
 
 
Nr 4: â˜č
"okej, jag Àr inte glad, men inte arg eller ledsen sÄ att det kommer tÄrar heller. Jag har helt enkelt bara mungiporna nerÄt och kÀnner mig missnöjd och lite uppgiven kanske"
 
Sista: 🙂
"Jag Àr i ett mellantillstÄnd, jag Àr inte superglad utan mer bara nöjd." AnvÀnds gÀrna i samband med nÄgon negativ kommentar dÀr innehÄllet kanske Àr lite av konstruktiv kritik och dÀr jag vill visa att jag egentligen bara menar vÀl. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr:
Namn:   Kommentar:
Kom ihÄg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: