Plexiglas, högblankt och döskallar

 
 
Jag tänkte komplettera inlägget om barnrum med lite bilder på lägenheten och hur de övriga barnens rum ser ut för tillfället.
 
Detta är vårt vardagsrum i dagsläget. Det är väldigt högt i tak här  så på väggarna ( som inte syns på bilden:) har vi fokuserat på dold platsbyggd förvaring ända upp till taket. Förövrigt är jag väldigt avskalad i min inredningsstil. Både vad gäller färg och form som ni kanske märker, men dessa hyllor från mio älskar jag! Det är nog det mest färglada vi har i lägenheten. Dessutom perfekt att placera färglada saker på som kanske inte hade passat in annars. Har en stark förkärlek till plexiglas vilket har resulterat till 11 plexilampor runt om i lägenheten samt många pallar och stolar i samma material. Dock väldigt jobbigt att hålla rent! Gitarren på väggen är en present från min pappa som byggt den till min ettårsdag. Golvet i detta rum och hallarna som angränsar ska snart rivas ut så jag tar tacksamt emot tips och tankar på något snyggt som kunde passa in.
 
Dessa fina glasägg med vita fjädrar i fick jag i födelsedagspresent. Passar så bra till "videkissarna". Jag väljer just nu att använda mig av batteridrivna ljus när vi fått en liten till i familjen. Så lätt att glömma att släcka när man måste avbryta något i ett rum för att springa till undsättning i ett annat.
 
 
 
Litet men funktionellt kök. Vi ryms hela familjen iallafall. Älskar Michells matstol från gamla Brio. Brio grow heter den och säljs inte längre tyvärr. Högblanka ytor är också något jag fastnat ordentligt för. Det har vi på nästan all förvaring, garderober, bord och skrivbord. Det är något med mig och svårstädade material:) Här inne ska vi föresten också byta golv och eftersom köket går ihop med hall så vill jag ha samma på båda ställen.
 
 
Okej förlåt, jag ljög! Det finns ett ställe till som har ett uns av en speciell färg: Välkommen till Filippas rum! Där modern i huset ( nämner inga namn:) verkligen gått loss med sin föredetta favoritfärg! Filippa är nog lite less på detta rum nu eftersom monster high perioden är över sedan länge så vi får se hur vi utvecklar detta till något med mer "stortjejs- känsla".
 
 
Moln är ett annat tema som finns lite här och var.
 
 
Elliots rum är väldigt litet så här har vi också satsat på tre högblanka garderober samt förvaring under säng och i all sittplats för att få undan berg av leksaker. Återigen ser ni miohyllorna torna upp sig i den annars så svart/ vita miljön:)
 
 
 
Både F och E har dessa små tittskåp med sina bebisskor i sina rum. Ska försöka hitta något liknande till Michell så småningom.
 
 
 
Sammanfattningsvis kan vi väl konstatera att vårt hem består av väldigt mycket av plexiglas, högblanka föremål i vitt, moln samt döskallar i stilrena format OCH viktigast av allt:
 
 
 
 
Gitarrer naturligtvis! :) Jag tror ändå att vårt hem speglar oss ganska bra som personer. Med det önskar jag er en god natt!
 
1 E skriven

Fint! Vart kommer lampan i köket ifrån? Den som har matchande fönsterlampa? :)

Svar: Jag tror du menar plexiglaslamporna som heter stöllet. Fanns för länge sedan i IKEAS sortiment men togs bort och efter det har de varit svåra att få tag i! Jag har 10 st runt om i lägenheten tror jag och har då hittat de flesta på blocket
Linn Rebecka Lagnemyr

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: