Jag är så trött

Jag är så jävla trött!
Nu tar jag mig tid till att skriva detta inlägg för jag behöver bara spy ur mig detta någonstans. Är så sällan jag ens pratar med en vuxen människa. 
Jag har bara lämnat högar med disk, tvätt och städningen jag håller på med parallellt.
 
Morgonen har bestått av två trötta barn som båda vägrat sova, vilket resulterat i ett barn konstant på armen och det andra skrikandes och bråkandes kastar leksaker och klättrar överallt där han inte får vara. ( Info om två åringen: En mycket liten människa som dels tror att han är tonåring och för att sedan nästa sekund vara ett spädbarn som behöver bäras. speciellt när ett äkta spädbarn finns och måste bäras. Två åringen gör nästan allt tvärtemot det övriga familjemedlemmar vill)
Kennedy som aldrig gör så mycket väsen av sig har en hosta som gör att han nästan kräks och inte kan sova och dessutom var alla jävla tuttar borta. Alla 32 stycken. borta. gone. fanns ingenstans.
Efter ett tag kom mamma och räddade mig ur tuttfällan iaf. Summa summarum: Ingen sov. Jag var tvungen att kasta i mig en filtallrik i ett undangömt hörn i köket för att inte Michell skulle bli förbannad och vilja fika igen.
Sedan skulle jag städa, damsuga lägenheten och städa toaletten. Det är jag tvungen att göra eftersom det ligger grus och dam överallt som jag vill ta bort innan Kennedy får gå lös på golvet. Han får ligga i sängen (där han iaf är trygg från Michell) dock skrikandes eftersom det absolut inte dög med ngt annat än att bli buren. Stressen att städa med ett barn konstant gnällande i örat är of limits. 
Helt plötsligt är det lunchdax!!?? Va , jag har inte äns klätt på mig!
Lunchtajm består av, inga uttagna sopor så att jag måste tömma den skiten först, inga rena tillbehör lika med tömma diskmaskin, dika , värma hela tiden med två missnöjda barn som håller på att hoppa ur stolarna. Någon har givetvis bajsat också så den andra måste lämnas obevakad i köket "ätandes" själv ( ja ätandes med hela ansiktet, händerna, bordet, stolar och golv)
 
Sedan byta blöjor på samtliga igen, Michell har dragit ut hela lekrummet i vardagsrummet och plockat i sär varenda del av exakt allt som lekspis, skruvar, sittpuffar....u name it. Städastädastäda, kasta in resten i lekrummet.
 
Nu är de lagda i säng och jag ska starta med berget i köket. måste plocka ur skåparna också inser jag då ngn ställt och lagt in smutsig disk där. Kennedy sover inte, men michell har lyckats somna ändå.
 
Jag vill också hinna klä på mig. För till skillnad från att ha två barn så innebär fyra för mig att de stora alldeles strax kommer innanför dörren med sina behov och problem och kompisar innan dess ska också mellis och vällingar vara preppat för sedan finns ännu mindre tid. För att de inte ska dö av skam måste jag verkligen klä på mig asap.
 
Ut med soporna också och bädda sängarna. När var det jag skulle äta själv som ngonpåpekade att man skulle göra? när klämmer man in sånt? Och träna också? Gulliga hemmaträningsövningar med bebis?! U´re fucking kidding me!?
 
Observera att detta inte är någon engångsföreteelse . Detta är ngt jag gör VARJE DAG. Det börjar bara om. De senaste veckorna har jag varit så trött efter middagen att jag bara vill grina, jag orkar ingenting och somnar kl 20. Då har jag inte koll på om de stora lagt bort sina skärmar och jag har inte städat bort kvällsfikat. 
Jag är ändå en superstrukturerad människa och har lagt upp detta i minsta detalj och ändå är jag alltid ett steg bakom, alltid något jag inte hunnit som sparas och läggs på nästa dag. Jag har ju absolut inte tid för något eget liv, har knappt tid att sitta i tlfn med vårdcentralen. Hade börjat träna, men det orkar jag inte längre som det ser ut nu. Jag är helt slut. 
 
nej nu kommer de, jag hann inte klä på mig!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: