Halloween

Fredagen bestod av spelning på pipes så då hade jag hemmakväll efteråt eftersom jag var klar vid 19- tiden. Det är ju så grymt skönt att få åka iväg ett tag och göra något roligt och energigivande för att sedan komma hem och ändå hinna umgås med familjen. 
 
Sedan blev det ett riktigt roligt gig igen på fabriken i lördags!
Känner dock att jag måste börja köra med proppar igen då jag på senare fått problem med ett slags durr i öronen. Det bästa vore ju förstås någon smidig in ear- lösning. Tips mottages gärna!
 
Detta var iaf bar- personalen vi möttes av vid sound- check😆👻
 
 
Det var så länge sedan jag hade klackar över huvudtaget så jag tänkte att det var lika bra att gå all in. Dessutom passade de ju in  i halloween- temat.
Jackan köpte jag i somras och eftersom jag inte kunde ha den ( på grund av alldeles för liten) gav jag den till Filippa, fast för henne blev den för stor så jag tog tillbaka den.... och helt plötsligt passade den!
 
När jag kom hem vid 02- tiden hade John bestämt sig för att ta sig ut och springa. Eftersom vi skulle ställa tillbaka klockan en timme tyckte han ett det skulle bli plus minus noll. Han startade alltså 02:00 och var klar 02:00. Like it never happend😂 Sjuk kille det där! Vi bytte bara av varandra i trapphuset.
 
 
Idag firade vi halloween här hemma. Majoriteten var utklädda till unicorns, men vi hade också en skräck- clown och en anonymous. 
Elliot var på paradisbadet med en kompis under dagen så jag och Filippa preppade här hemma. Hon och en kompis gick bus eller godis sedan. Jag har lite delade känslor kring det där eftersom det känns som något slags hot och tiggeri kombinerat. Jag har förbudit det under alla år fram till nu. Hittills har vi haft lekar som godisjakt och spök- tagen ute på gården istället. Anledningen till att jag till slut gav med mig för detta var att det blivit så utbrett och att många av kompisarna skulle gå. Vi har iaf bestämt att hon absolut inte får göra något bus och att de går till de hus som verkar vara med i leken. De var också tydliga och berättade för dem de besökte att de inte kommer att göra något bus.
 
 
 
 
 
 
 
Jag köpte fyra sådana döskallar fulla med godis, en till varje barn men eftersom Michell och Kennedy inte äter godis fyllde jag Michells med annat gott som mormor kom med och Kennedys får bara stå och vara fin. Jag kommer ha nytta av dem vid andra tillfällen också eftersom jag har en viss förkärlek till döskallar, och är de dessutom transparenta blir det ännu mer plus i kanten! Får se om de får agera skål eller vad man kan tänkas göra.... lampor kanske?!
 
Varför snöar det?!
 
 
Jahapp här satt Ingvar Oldsberg trodde jag tills Susanne så fint
påpekade att det var Arne Weise😂
 
 
I går halloween- pysslade vi lite. Michell var klar efter typ tre sekunder. Sedan flög lim, färg, paljetter etc runt över hela golvet och mitt i allt satt Elliot och försökte skapa en ljuslykta. Detta blev iaf resultatet av de tre ganska rofyllda sekunder vi alla satt tillsammans:
 
Av Michell John-John Lagnemyr
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: