Nyss var det December

Det har varit dött här ett tag!
December var fullt kantat med gig och dop och födelsedagar och kalas och jag vet inte vad! Sedan helt plötsligt var vi i April.vad hände?!  Det var så stressigt att jag inte kommer ihåg. Jag vet att en vecka hade jag fem olika gig på julkonserter, lucia etc. Det blandat med fyra barn, deras avslutningar och läxor och att det är jag som är arbetsledaren här hemma blev lite mycket.
Jag klagar inte på John eftersom vi hade kommit överäns om det och jag var säker på att jag inte skulle spela överhuvudtaget men så blev det inte. Som tur var.
 
 
Gig på guitars
 
 
 
 
 
Från luciakonserten på tegskyrkan
 
 
Julavslutning Blå fredag. Haha detta hade jag glömt. John fick vikariera😀
 
 
 
Bakning ingör dop. Riktigt dålig ide😂       
    
 
 
Luciafotografering och fixa luciakläder till samtliga. Perfekt att vi nu kan leverera med ett helt eget luciatåg
 
 
Marits födelsedag. En liten stjärngosse lussar för gammelmormor och mormor på Skeppargatan
 
Gott nytt år lnskar denna lyxlirare😂😭
   
 
 
Kusiner på julafton
   
 
 
 
 
Gott nytt år önskar tröttisarna Filippa och Linn
 
 
 
 
Julafton med Sixten
 
 
quizspelning. Fick min första namnskylt ever!
 
Dop för Kennedy Lynne. Stackars Filippa som var jättesjuk
 
Nu till hösten då jag kommer gå tillbaka till något slags jobb och fortsätta spelandet och träning etc kommer vi ju att lägga upp ansvarsfördelningen hemma annorlunda. Det vi iaf är sjukt överäns om är att tvätthelvetet och städningen kommer lejas bort🙌🏻 Vi kommer också eventuellt vara i behov av att anställa någon barnvakt. Vet att jag varit inne på detta tidigare då både jag och John spelat mycket men det inte blivit av. Jag tänker iaf inte riskera att bränna ut mig och jag vill verkligen spela och komma igång med allt nu så det är nog ända möjligheten. Hör av er om ni har erfarenheter kring detta eventuellt vet av någon som kan passa. Och som pallar fyra barn😅 
 
 
 
 
Efter julstressen började jag ju om med sockret igen och gick upp fyra kg men nu har jag slutat amma och börjat träna lite smått och snart gått ner dessa kg igen. Nu gäller inget annat än att jag ska tillbaka till min vanliga kropp. 56 kg vägde jag innan Michell men det är jag inte intresserad av eftersom jag vill ha mer muskler och stärka upp kroppen så mellan 58- 60 kg kan vara rimligt. Jag har alltid gått omkring och sagt att jag är 167 cm lång men det visade sig att jag bara var 164,5!! Så gränsen för det bmi som är okej har sänkts ytterligare. Story of my life. Inget verkar gå min väg just nu. Känns som motgång på motgång hela tiden och jag hoppas verkligen att det vänder snart för jag har så mycket att ge och som jag skulle vilja dela med mig utav.
 
Detta var strax efter förlossningen i somras🙈
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: