Renoveringen kan börja

 
 
Det börjar dra ihop sig för renoveringen och jag planerar att även ta Filippas rum. Är så sjukt less på det rosa där inne. Det blir nog bara att måla över med vitt, men kommer att krävas några omgångar kan jag tänka mig! Vi får se om vi även måste byta ut de övriga rosa detaljerna eller om det kommer att smälta in bättre då väggen är ommålad.
 
När jag sitter i soffan är detta min vy just nu så ni förstår ju att jag är ganska less efter 7 år.
 
I Elliots rum har jag bara lite småfix som att måla några detaljer svarta. Han skulle också behöva en loftsäng för att få loss mer yta i rummet men med tanke på att vi inte vet hur länge vi kommer att bo kvar här känns det riktigt onödigt och jobbigt att montera upp möbler som vi ändå kommer att behöva släpa med oss till nästa ställe. 
Det är ganska liten utan att leka på här inne.
 
Den övriga renoveringen är ju värd att kämpa för då priset kommer att gå upp på lägenheten. Vi köpte lägenheten jättebilligt och har tjänat in pengar på den bara genom att bo här, även om vi inte skulle ha gjort något åt den. Så värdet lär ju stiga ännu mer efter denna upprustning.
 
Vi har också funderat på att skapa en slags soffgrupp på altanen istället för bordet. Vi använder det så sällan utan det är mest när vi vill sitta och ta en kopp kaffe eller te vi sitter där och det kan vi ju faktiskt göra i en soffa också. Bara det att det blir mycket skönare!
 
 
Jag får helt enkelt återkomma med efter bilderna då vi är klara. Misstänker att det kan ta sin tid eftersom en byggfirma också är inkopplad i golvupprustningen.
 
Michell behöver en vind-overall i storlek 68 som är väldigt tunn. Tänker så att han kan sitta i sandlådan och krypa runt utomhus. Väldigt svårt dock att hitta någon i den storleken. Måste verkligen ha tips om vart det finns!
Den här hakklappen från elodie details fick han iaf, samt en vattenflaska som kan drickas ur även fast den står upprätt. 
 
 
Nu måste jag tillbaka till tvättstugans underbara värld! 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: